Самосвалните полуремаркета
на JANMIL – новост за България
18.11.2019

От този месец на пазара на прикачна техника в България е представена още една фирма - това е полската фирма JANMIL. С какво тя може да привлече вниманието на клиентите? Разговаряме с г-н Лъчезар Митев, който е представител на JANMIL за България

"Случайно или не, съдбата ни срещна с полския производител на самосвални полуремаркета JANMIL, точно когато вече считахме, че са ни известни всички производители и нищо ново не може да ни учуди. Оказа се, че не е така.", така започва разговора ни с г-н Митев. На снимката той е вляво и е заедно с Дамян Михалски - собственик на JANMIL.

JANMIL е регистрирана през 1989 г. Фирмата започва да произвежда самосвални полуремаркета за нуждите на найголямата ТЕЦ в Европа – Белхатов и прилежащата й мина за въглища. Търсейки винаги най-доброто за своята продукция, тя подбира и най-качествените и утвърдени доставчици на отделните елементи на едно полуремарке: ходови агрегати от SAF-HOLLAND, спирачни системи от Wabco, хидравлични цилиндри от Hyva, електрическа система на WAS и др., а така също и на материали като: стомани DOMEX и HARDOX450, немски алуминий FUDICAR.

Резултатът е продукция с безкомпромисно качество. Започнала като малка семейна фирма, фабриката ежегодно увеличава своя производствен капацитет поради нарастващия интерес от страна на клиентите.

Водещите продукти на JANMIL са:

  • високообемното (до 70 куб.м) самосвално полуремарке с алуминиева надстройка за превоз на зърно;
  • самосвалното (до 50 куб.м) полуремарке с усилен стоманен кош за превоз на строителни и изкопни материали;
  • полуремарке за превоз на скрап и метални отпадъци;
  • платформи за превоз на автомобили, машини и съоръжения;

В разработка е и полуремарке – тежковоз за превоз на пътностроителни машини. Собственикът на JANMIL г-н Дамян Михалски потвърждава, че фирмата притежава всички необходими сертификати и типови одобрения, позволяващи на изработените полуремаркета да се регистрират и функционират безпроблемно във всяка европейска държава. JANMIL стартира с поръчки от района на Нови Янов и сега има клиенти от цяла Европа. Полският производител изпълнява поръчки за клиенти от Франция, Германия и Швейцария и др. Клиентите от Финландия и Русия ценят добрата работа на продуктите на JANMIL в тежките климатични условия на експлоатация.

Това, което отличава JANMIL, е индивидуалният подход към клиента, съчетан отлично с многото опции, приети за стандарт, Също така клиентите могат да разчитат на качествено изпълнение и висока надеждност, споделя г-н Митев. Добрата производителност и краткия срок за изпълнение до 6 седмици са отличен атестат за производителя.

JANMIL е готова да произведе полуремаркета за фирмите в България, съобразени с конкретните потребности и специални технически изисквания на клиентите.

Вашите въпроси и поръчки изпратете

Тук