Кой сме ние

Здравейте,

Ние сме Техно-Трейлърс

Ние сме – група от професионалисти , обединени от идеята и твърдо решени да предложат по най-добрия начин на българския пазар качествени и изгодни самосвални полуремаркета. Дългогодишният ни опит и познания на пазара и продукта , а така също и нуждите на транспортните фирми ни дават необходимата увереност, че ще се справим с тази задача и скоро ще бъдем желания и предпочитан доставчик и коректен търговски партньор на фирмите искащи да притежават и да предлагат Качество.

Качеството не е лесно да се открие, а още по-трудно е да се обясни и предложи на клиентите. Техно-Трейлърс е знак за качество и професионализъм, за амбиция и ентусиазъм, за успехи и предизвикателства. Ще се радваме да ни предизвикате с вашите желания и потребности, но още по-доволни ще бъдем да видим и се радваме на вашите успехи, базирани на нашите предложения.

До скоро ! Очакваме ви !

За Techno-Trailers
и JANMIL

Когато се съберат съмишленици и партньори разговорите протичат лесно и договореностите стават реалност. Безкомпромисни в избора на най-добрите компоненти и качеството на произвежданите от тях изделия JANMIL ни спечелиха още от първата среща и се надяваме с тяхна помощ да ви предлагаме само най-доброто. Явно и ние сме ги впечатлили с нещо за да ни подадат ръка за партньорство.

Придобиването на средство за производство е дългосрочна инвестиция за която е необходимо да стои сериозен и компетентен екип , сервиз, гаранции, резервни части и консумативи. Безпроблемната му експлоатация е ключовия елемент при избора на доставчик и всяка грешка се заплаща.

Нека бъдем един екип с една цел и взаимни успехи !

Вашите въпроси и поръчки изпратете

Тук